Everybody should check out the announcements once in a while. Keep yourself informed!
Mar 2nd, 2017, 2:38 pm
Maglyis wrote:Hi, I am having issue with premium concerning Hulkload, it is now acting like its on free not premium sevices. Help?

See here please: viewtopic.php?p=4242471#4242471
Mar 2nd, 2017, 2:38 pm
Mar 15th, 2017, 1:01 pm
Hi there,

Is there anyway to download (via the premium membership links) onto an iOS device? Im hoping to download pdf's whilst on the go...

Many thanks in advance.
Mar 15th, 2017, 1:01 pm
Mar 17th, 2017, 7:25 pm
Hi,
Can I subscribe using bitcoins? if yes, how?
Thx
Mar 17th, 2017, 7:25 pm
Mar 19th, 2017, 2:36 pm
Sub: The blue download arrow seems missing with https:. Also 'green lock' (HTTPS) is missing on viewtopic page.

Am using Firefox and am using https://
The 'viewforum.php' page has the 'green lock' in the address bar.
Upon clicking a link on the page to view a book, it takes me to viewtopic.php page. Here, the 'green lock' is missing from the address bar. Instead there is a 'yellow' icon (which reads: Connection is not secure). The 'blue download' icon is also missing. The blue icon however appears when i change https: to http:// instead. I noticed the behaviour just today and thought i'd mention it. I notice similar behaviour on IE 11 too.

Could you kindly have a look. Thank you.
Mar 19th, 2017, 2:36 pm
Mar 29th, 2017, 11:50 am
deepfriedchips wrote:Hi there,

Is there anyway to download (via the premium membership links) onto an iOS device? Im hoping to download pdf's whilst on the go...

Many thanks in advance.

Yes, and there's nothing special you need to do for it to work on iOS. It should work on any browser.

burntleaf wrote:Hi,
Can I subscribe using bitcoins? if yes, how?
Thx

Yes, go to donate.php - there's a BitCoin option there.

friway wrote:Sub: The blue download arrow seems missing with https:. Also 'green lock' (HTTPS) is missing on viewtopic page.

Am using Firefox and am using https://
The 'viewforum.php' page has the 'green lock' in the address bar.
Upon clicking a link on the page to view a book, it takes me to viewtopic.php page. Here, the 'green lock' is missing from the address bar. Instead there is a 'yellow' icon (which reads: Connection is not secure). The 'blue download' icon is also missing. The blue icon however appears when i change https: to http:// instead. I noticed the behaviour just today and thought i'd mention it. I notice similar behaviour on IE 11 too.

Could you kindly have a look. Thank you.

Please see the last item on the FAQ in the opening post titled "My browser is telling me that "The client and server don't support a common SSL protocol version or cipher suite" or that or that the page is not on a secure connection."
Mar 29th, 2017, 11:50 am
Mar 29th, 2017, 3:42 pm
vicki wrote:what does it mean when i get an error 404 ....but i can still go direct to the source and download


I get this also. I saw no response or resolution. My apologies if I am missing it.
Mar 29th, 2017, 3:42 pm

:D she rocks out with her socks out :D

Image
SUPPORT DEVELOPERS. IF YOU LIKE IT, BUY IT.
_________________
Mar 29th, 2017, 4:08 pm
CarolineFB wrote:
vicki wrote:what does it mean when i get an error 404 ....but i can still go direct to the source and download


I get this also. I saw no response or resolution. My apologies if I am missing it.

I'm not too sure. I've seen this issue before but have never been able to replicate it myself. Can you see any trend to when it happens?
Mar 29th, 2017, 4:08 pm
Mar 29th, 2017, 4:11 pm
I've tried to determine a trend. Not always the same uploader or the same site. Happens​ on multiple devices.
Mar 29th, 2017, 4:11 pm

:D she rocks out with her socks out :D

Image
SUPPORT DEVELOPERS. IF YOU LIKE IT, BUY IT.
_________________
Apr 2nd, 2017, 10:52 am
Hi, I am currently on the trial version....very good indeed. A couple of questions though, when clicking back after downloading a file it downloads it again so I have to go back to the forum index and begin looking through the threads from the beginning again (I like to browse). Is there a fix for this or is it a browser issue (Firefox)? I do prefer Opera but it's gone wayward recently. Also will I be able to view the Movies section if I pay?

Cheers.
Apr 2nd, 2017, 10:52 am
Apr 3rd, 2017, 2:18 am
Hi. I took a quick look, but couldn't find anything on adding a filehost. I've noticed suprafiles.co seems to be used fairly often lately and that its been a mirror for Uploads.to, which has problems. If suprafiles.co is a safe site, could it be added? As it is now, it redirects to another site. Sample: viewtopic.php?f=1293&t=1932247 . Thank you.
Apr 3rd, 2017, 2:18 am
Apr 3rd, 2017, 11:18 am
tremlar wrote:Hi, I am currently on the trial version....very good indeed. A couple of questions though, when clicking back after downloading a file it downloads it again so I have to go back to the forum index and begin looking through the threads from the beginning again (I like to browse). Is there a fix for this or is it a browser issue (Firefox)? I do prefer Opera but it's gone wayward recently. Also will I be able to view the Movies section if I pay?

Cheers.

Press and hold the back button. It will allow you go back several pages which is what you want.

SharBois wrote:Hi. I took a quick look, but couldn't find anything on adding a filehost. I've noticed suprafiles.co seems to be used fairly often lately and that its been a mirror for Uploads.to, which has problems. If suprafiles.co is a safe site, could it be added? As it is now, it redirects to another site. Sample: viewtopic.php?f=1293&t=1932247 . Thank you.

I can look into it, I'll have to talk to the owners of the filehost.
Apr 3rd, 2017, 11:18 am
Apr 8th, 2017, 6:24 pm
I have a lifetime premium membership, and have been using it to download eBooks successfully for at least a year. I use Chrome as my browser. Starting about two weeks ago, however, whenever I click on the blue download arrow and log in with username and password, I get the following message in the window:

The webpage might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address

I've tried using Firefox to see if this is a Chrome problem. The same thing happens.

Can anyone give me suggestions or fixes that might work? I'm getting desperate!

jpyvr
Apr 8th, 2017, 6:24 pm
Apr 14th, 2017, 5:45 pm
jpyvr wrote:I have a lifetime premium membership, and have been using it to download eBooks successfully for at least a year. I use Chrome as my browser. Starting about two weeks ago, however, whenever I click on the blue download arrow and log in with username and password, I get the following message in the window:

The webpage might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address

I've tried using Firefox to see if this is a Chrome problem. The same thing happens.

Can anyone give me suggestions or fixes that might work? I'm getting desperate!

jpyvr

Check your PMs please.
Apr 14th, 2017, 5:45 pm
May 2nd, 2017, 3:00 pm
Hi -

I've got a question - lately, there have been instances where I try to download via the premium "blue arrows," but instead of saying "connecting to whatever" and then downloading a zip or rar to my PC, it'll just say "connected to port 80 whateverfiles.blah.blah," (something like that!) and doesn't DO anything. Nothing downloads. If I click on that link (in the box), I get a white box with a 404 file not found error.

What am I doing wrong, or is there something I'm supposed to do when that happens, and I just don't know the trick?

Thanks (feeling really stupid),
Kas
May 2nd, 2017, 3:00 pm
May 2nd, 2017, 8:14 pm
@KASbooks, I've heard other members describe a similar problem but I've never been able to replicate it. Check your PMs please.
May 2nd, 2017, 8:14 pm