Apps that make use of your camera, camera effects, graphics programs
   
Feb 19th, 2012, 7:36 pm
I'm getting username cookie errors with megashare, and on my tablet I'm getting errors with my premium account. I've tried clearing settings and cache but still the same.
Feb 19th, 2012, 7:36 pm

Image
Feb 19th, 2012, 9:58 pm
Megashare seems impossible to download even from PC
Feb 19th, 2012, 9:58 pm

No more releases from me
Feb 19th, 2012, 11:32 pm
Megashare seems to be down - may be they are upgrading or in process of fixing some issues.
Feb 19th, 2012, 11:32 pm
Feb 20th, 2012, 5:08 am
ya seems to be some issue with filesharing account. Can't download files.


Regards
Prashant
Feb 20th, 2012, 5:08 am
Feb 21st, 2012, 8:35 am
Megashare is working again (it was a problem on their end for everyone) and letitbit will be working tomorrow.
Feb 21st, 2012, 8:35 am

Support developers!
Feb 22nd, 2012, 3:34 pm
I just switched phones from a Droid X (non-rooted, stock) where the Mobilism app was working great to a RazrMaxx (non-rooted, stock) where the app refuses to work.

Here's what happens ... The app loads just fine and selecting any of the categories (New Releases, Search, etc) works fine too. As soon as I click something to get the description though (i.e. I click on any specific release in the new releases window) the app force closes on me. This happens consistently ... I'm using v1.8 and have tried uninstalling and reinstalling, rolling back to older versions, etc.

I can't think of anything else to try but am hopeful that someone here who is smarter than me (that would be most of you I think) might be able to suggest something that will help get this amazing app that I have become so dependent on, to work.

Thanks!!
Feb 22nd, 2012, 3:34 pm
Feb 25th, 2012, 9:13 am
letitbit still not working!
Feb 25th, 2012, 9:13 am
Feb 27th, 2012, 9:48 am
App is awesome
but the icon is really awful
plz change it
Feb 27th, 2012, 9:48 am
Feb 27th, 2012, 7:12 pm
Version 1.7 worked fine for me, but 1.8 is crashing all the time.
Where can I found 1.7 apk file? Is new version comming out soon?
Feb 27th, 2012, 7:12 pm
Feb 28th, 2012, 3:30 am
Are you having server problems? The pictures of the app that displays with the app description just shows a spinning circle and the picture never loads. When hitting the premium link it never loads. Tried reinstalling the app with no joy. Also the link to redownload the app seems to be down. The page will never load for me. None premium links seem to work.

Running ICS
Feb 28th, 2012, 3:30 am
Feb 28th, 2012, 3:37 am
blong579 wrote:Are you having server problems? The pictures of the app that displays with the app description just shows a spinning circle and the picture never loads. When hitting the premium link it never loads. Tried reinstalling the app with no joy. Also the link to redownload the app seems to be down. The page will never load for me. None premium links seem to work.

Running ICS

Images and downloads are working fine for me. Are premium downloads working for you from your PC: http://89.248.172.78/premium.php ?
Feb 28th, 2012, 3:37 am

Support developers!
Feb 28th, 2012, 3:45 am
Nope. I get a page telling me to please wait while im being redirected and after a few seconds i get The connection was rest error
Feb 28th, 2012, 3:45 am
Feb 28th, 2012, 4:21 am
blong579 wrote:Nope. I get a page telling me to please wait while im being redirected and after a few seconds i get The connection was rest error

Go to command prompt and type ping 89.248.172.78

What do you get?
Feb 28th, 2012, 4:21 am

Support developers!
Feb 28th, 2012, 4:28 am
request timed out
reply from 89.248.172.78; bytes=32 time=151ms ttl=49\
timed out
timed out
packets sent=4, received=1 lost =3
minimum = 151ms max= 151ms average =151

pinged 8.8.8.8. with no packet loss
Feb 28th, 2012, 4:28 am
Feb 28th, 2012, 4:42 am
blong579 wrote:request timed out
reply from 89.248.172.78; bytes=32 time=151ms ttl=49\
timed out
timed out
packets sent=4, received=1 lost =3
minimum = 151ms max= 151ms average =151

pinged 8.8.8.8. with no packet loss

Your antivirus, firewall, or ISP is blocking one of our IPs.
Feb 28th, 2012, 4:42 am

Support developers!