|
Szevasztok! Tiszteletem Mindenkinek!
Teljesen új fiú vagyok a fórumon. Néhány hete olvasom, ma pedig regisztráltam. Nagyon hasznosnak találom az itt folyó eszmecseréket. Tele vagytok profikkal. Igen nagy segítségre lenne szükségem a nyári utazások előtt. Navon N670 típusú navigációm van, rajta a gyárilag telepített IGO8 program fut 2011 Q3 (TopMap) Magyarország térképpel (+ a többi Európai ország), teljesen jól. Viszont a Naviextras oldalon nem tudtam frissíteni a térképet, pedig már jó lenne egy újabb. A múlt héten a következőt csináltam: biztonsági okokból a merevlemezen lévő egész állományhoz nem nyúltam, hanem átmásoltam MicroSD kártyára. A fórumról leszedtem a 2011 Q4 (2011.10.) TopMap Hungary térképet (fbl, poi, fda) és próbáltam kicserélni azokat a régire. Biztosan a kártyáról ment a program, eleinte jól, de aztán állandó jelleggel lefagyott az egész, teljesen használhatatlan lett. Tudom, hogy szuper ötletekkel van tele a fórum, de informatikai tudásom korlátozott, segítségre képes ismerősöm nincs kéznél. Ezért a következőt kérném: Valaki egy olyan linket küldjön, legyen szíves, ahonnan az EGÉSZ PROGRAMOT minden összetevőjével le tudnám szívni, azt a memóriakártyára rátenni és futna, mint Forrest Gump a filmben. Tudom, hogy sokkal egyszerűbben (cserék, átírások, stb.) is lehetne, de trükkökre nem vagyok képes. Valószínűleg licenszproblémákba, exe beállításokba, stb. ütközök, én ilyen részletmegoldásokra nem vagyok képes.
Szükség lenne: - a hardverhez illő IGO8 programra, ami automatikusan Micro SD kártyáról futna (tartalékként a merevlemezen megmaradna a régi, de tuti program az összetevőkkel) - a legfrissebb Hungary térképre (TopMap), poi, de főleg táblák - esetleg európai térképekre - egyszerűbb, de pofás skinre - + amit még fontosnak találtok
Nagyon elkeseredett vagyok, igen sok időt és energiát fordítottam erre, néha idegbeteg vagyok a sikertelenség miatt. Egyébként miskolci vagyok, a segítségért városon belül el is mennék.
Köszönettel: palika
|