Quote:
Na pont ezért lenne érdemes kicsit olvasni sztem az X8-ról ott a linken, mindent megtalálsz róla, a screen mentést is, meg sok okosságot is!
A verzio műxik, csak jól kell belőni és jó anyaggal feltölteni. Én pl a thin1.0.apk -t használom egészséggel! Ja ha nem indult el érdemes ujra próba előtt törölni ha csinált save mappát mindig!
WinCE és WinMo platformokon professzionálisan értek a Primo nyelvén, de valahogy ez az Android kifog rajtam!

Azt nem értem, ha feltelepítem az .apk fájlt, akkor indítás után miért dob fel hibaüzenetet? Vaalhol olvastam, hogy a sys.txt-t nem képes olvasni memóriakártyáról... Délután megpróbálom újra ezen komplett csomagokkal, de lehet rootolás lesz a vége (bár ettől egy kicsit tartok)
Az android platform nekem túl bonyolult a maga Linux rendszerén, s értelmetlen mappákat hoz létre az SD-kártyán is. Próbálkoztam már az SVOX hangokkal is, de a Market-ig jutottam, ahonnan nem lépett tovább, de most látom, hogy kell hozzá Patch, ami szintén megtalálható a letöltött állományban! Ki fogom próbálni, aztán úgyis jelentkezem, de sok reményt nem fűzök hozzá...