Sziasztok!
A napokban sikerült beszereznem egy CNS Truck típusú PNA-t, gondoltam írok róla néhány sort, mivel még eléggé friss a vas, gondolom sokan gondolkodnak a megvásárlásában!
Nagy fehér dobozban érkezett, a doboz tartalma autós és hálózati töltő, napellenző, autóstartó, mini usb kábel. Kishoris fórumozó társunk segítségével, sikerült életre kelteni rajta a Primo 2.0, ami a vason gond nélkül fut, a proci sebessége több mint elégséges, a kijelzője nagyon szép, és kiválóan érzékeli a vezérlést, annak ellenére is, hogy a gyárilag rajta lévő védő fólia nem került eltávolításra. Még egy érintőképernyőhöz szokott felhasználó is könnyen elpötyög a vason. A borító műanyagok rendben vannak, a bölcső kényelmesen fel és levehető az eszközről, aminek a hátoldalán van egy kitámasztó mely videó nézés alatt jól jöhet. Az avi fájlok többségét megnyitja, gyorsan gondolkodás nélkül akár a 1,5-2 GB közötti filmeket is nézhetünk rajta. Az e-könyv olvasója sajnos a pdf kiterjesztésű fájlokat nem látja,

a zene lejátszója tökéletesen működik. Az egyetlen dolog amivel nem egészen vagyok elégedett az a hangszórónak a hangzása

otthoni „íróasztali” körülmények között még viszonylag megfelelő, de autóban menet közben …… hát hogy mondjam??? Egy barátom velem volt az egyik teszt alkalmával Ő úgy jellemezte olyasmi a hangzása mint a metróban a hangosbemondónak

Azért lehet érteni amit mond, a hangerő is elégséges, de nem az a kimondott kristály tiszta hangzás. Mondjuk azért az is tény, hogy a képernyő nagysága és felbontása, ellensúlyozza bőven ezen téren adott kis hiányosságát, viszont ha össze tudjuk hozni a vasat a gépjárművünkbe beépített audio berendezéssel (FM transmitteren , Bluetoothon, esetleg kábelen mint az én esetemben) akkor már teljesen más a leányzó fekvése

így akár zenét is hallgathatunk és közben még a navigációt is tökéletesen fogjuk hallani! Az akkumulátora kb 1 órát bír ez még kicsit hosszabbodhat pár feltöltés után, de ez már max 5-10 percben lesz csak mérendő.
Nekem Wayteq 960BT volt előtte, azt is nagyon szerettem, de szerintem ezt még jobban fogom, legalábbis remélem!
Külön köszönetet szeretnék mondani Kishorisnak aki végig figyelemmel követte az események gyors lezajlását

, és össze eszkábált egy rávaló sys-t és az általa készített skinbe is bekerültek a készülék elérési útjai CNS Truck néven!
Nagyon szépen köszönjük
Ezen a linken minden adatot megtalálhattok a készülékről:
http://www.cnspna.com/cns_truck.html Remélem tudtam segíteni a döntésben
Üdv.: Zsooti