[ 221 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Next
Author Message
 Post: #46 | Post subject: Re: Navigon MobileNavigator 7.4.2 build 802 for PNA [480x272]
PostPosted: Sun Jul 26, 2009 9:34 pm 

Posts: 64
WRZ$: 56.70
can someone reup them again? it has been downladed 10 times already




Top
 Offline Profile  
 
 Post: Advertisement
PostPosted: Sun Jul 26, 2009 9:34 pm 
The Advertiser

Posts:
Location: Mobilism

Top
  
 
 Post: #47 | Post subject: Re:
PostPosted: Sun Jul 26, 2009 10:17 pm 

Posts: 8
WRZ$: 50.70
fasiol wrote:
Thanks chaval but it doesnt work. With your 2 files ( folder and file ) I become by launch this: NAVIGON.exe is not a valid WindowsCE application.


BTW
The "AmarylloDynamics" folder has to be IN the the "NAVIGON" folder.
Forgot to mention that.

Anyway
From what I've learned, flyffling with Navigon software, is that each device has different HW, adresses, chips and so on.
One version from a specific model maybe works on some other models but not all.

For me it worked using dll's made for my device. Next time, when a newer version comes out, it may not work at all.

Also, I've learned that port settings and such should match your device. Once again, just look at the settings on the preinstalled SW.

Good luck!




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #48 | Post subject:
PostPosted: Mon Jul 27, 2009 5:09 am 

Posts: 3
WRZ$: 50.30
Thanks for this release! I am however having an issue with what i believe are the map files. I have some sets of .nfs files that i loaded on to this version and i get different results. When i load the latest dated .nfs files(Q3 09?), the app gives me an error that closes out the app. I tried another set of .nfs files and got it to work fine but the map doesnt look right and the navigation is sometimes off. any idea why this is? Im testing on Q2 2009 NA maps.




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #49 | Post subject: Re: Navigon MobileNavigator 7.4.2 build 802 for PNA [480x272]
PostPosted: Mon Jul 27, 2009 8:16 am 

Posts: 16
WRZ$: 51.70

Device: medion gopal pna470
anglais
Hello, the tmc and vocal command does not work on MEDION GOPAL PNA470
Would you have the solution? :lol:
Merci d'avance!!

ps, excusez ma traduction anglaise!!

francais
Bonjour, la TMC et la COMMANDE VOCALE, ne fonctionnent pas sur mon
MEDION GOPAL 470;
auriez-vous la solution à mon problème??
merci d'avance
:lol:




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #50 | Post subject: Re: Navigon MobileNavigator 7.4.2 build 802 for PNA [480x272]
PostPosted: Tue Jul 28, 2009 10:50 am 

Posts: 38
WRZ$: 53.80
Thx, but I didn't get a chance, it was downloaded 10 times limit...

chaval wrote:
sixtyme wrote:
would u please share these 2 files?
Thx.


Sure, here u go:

http://rapidshare.com/files/260314614/Fix.rar.html

Pass: TMC




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #51 | Post subject:
PostPosted: Tue Jul 28, 2009 8:12 pm 
VIP

Posts: 213
Location: USA
WRZ$: 311.80

Device: GPS: Nokia 500 & Holux GPSmile 52+/53A WinCE 5.0
Has anyone got Landmarks to work for North America? I have a Landmark_NA_Q3_2008.nfs file that does not seem to work.




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #52 | Post subject: Re: Navigon MobileNavigator 7.4.2 build 802 for PNA [480x272]
PostPosted: Tue Jul 28, 2009 10:15 pm 

Posts: 8
WRZ$: 50.80
can anyone provice the corresponding phoneme.eu for this release? I have tested several files, without success.

thanks a lot




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #53 | Post subject: Re:
PostPosted: Wed Jul 29, 2009 4:32 am 

Posts: 48
WRZ$: 23.90
rickgtx wrote:
Has anyone got Landmarks to work for North America? I have a Landmark_NA_Q3_2008.nfs file that does not seem to work.


try rename to landmark_NA.nfs




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #54 | Post subject: Re: Re:
PostPosted: Wed Jul 29, 2009 3:59 pm 
VIP

Posts: 213
Location: USA
WRZ$: 311.80

Device: GPS: Nokia 500 & Holux GPSmile 52+/53A WinCE 5.0
zoneout wrote:
rickgtx wrote:
Has anyone got Landmarks to work for North America? I have a Landmark_NA_Q3_2008.nfs file that does not seem to work.


try rename to landmark_NA.nfs
Thanks, Tried map\Landmarks\Landmark_NA.nfs and map\Landmark_NA.nfs. Added LankmarkConfig.ini in the navigon directory. It did not work.




Last edited by rickgtx on Wed Jul 29, 2009 4:02 pm, edited 2 times in total.

Top
 Offline Profile  
 
 Post: #55 | Post subject:
PostPosted: Wed Jul 29, 2009 4:00 pm 

Posts: 90
WRZ$: 59.00
One other thing...there seems to be a font problem identical to the problem first discovered in 7.4.0:

Image

The fix was to modify the MobileNavigator.res file. I tried using the modified 7.4.0 .res file in 7.4.2, but the app just crashed at launch.

UPDATE: I just fixed the font problem by modifying the MobileNavigator.res file manually using "MN6ResourceView version 0.2.2.0". Here's the modified .res file: http://www.mediafire.com/download.php?e2yt4ezn4zo




Last edited by OdyMan on Wed Jul 29, 2009 4:33 pm, edited 2 times in total.

Top
 Offline Profile  
 
 Post: #56 | Post subject:
PostPosted: Wed Jul 29, 2009 4:12 pm 
VIP

Posts: 213
Location: USA
WRZ$: 311.80

Device: GPS: Nokia 500 & Holux GPSmile 52+/53A WinCE 5.0
I applied the fonts-to-change.zip from viewtopic.php?p=415947#415947 to Post#25 QWERTY MobileNavigator.res. Here is my copy http://www.megaupload.com/?d=TXBLFTXJ




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #57 | Post subject: Re:
PostPosted: Wed Jul 29, 2009 4:49 pm 

Posts: 134
WRZ$: 112.00
OdyMan wrote:
UPDATE: I just fixed the font problem by modifying the MobileNavigator.res file manually using "MN6ResourceView version 0.2.2.0". Here's the modified .res file: http://www.mediafire.com/download.php?e2yt4ezn4zo


I have been using the Resource Extractor and Hexedit to edit the res file. The Resourceviewer is much easier. For arrival time text truncation, edit template111 and template611. For route calculation text truncation, edit template14 and template22. Just reduce the value at 0x10 by 1 or 2. The template file number vary with targeted hardware. This version is for 7310. There are several skins available at a German forum.




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #58 | Post subject: Re:
PostPosted: Wed Jul 29, 2009 5:08 pm 

Posts: 38
WRZ$: 53.80
only your skin now shows everything right.
Good job.
OdyMan wrote:
One other thing...there seems to be a font problem identical to the problem first discovered in 7.4.0:

Image

The fix was to modify the MobileNavigator.res file. I tried using the modified 7.4.0 .res file in 7.4.2, but the app just crashed at launch.

UPDATE: I just fixed the font problem by modifying the MobileNavigator.res file manually using "MN6ResourceView version 0.2.2.0". Here's the modified .res file: http://www.mediafire.com/download.php?e2yt4ezn4zo




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #59 | Post subject: Re: Navigon MobileNavigator 7.4.2 build 802 for PNA [480x272]
PostPosted: Thu Jul 30, 2009 12:28 am 

Posts: 9
WRZ$: 50.70
Hello. When I plug in the car charger and turn on Navigon it says "The battery is almost dead. The device will turn off in a few seconds." And it puts it in standby and shows the battery is not charging even though the battery is full. Thanks




Top
 Offline Profile  
 
 Post: #60 | Post subject: Re: Navigon MobileNavigator 7.4.2 build 802 for PNA [480x272]
PostPosted: Thu Jul 30, 2009 2:34 am 

Posts: 3
WRZ$: 50.30
i was able to get this version up and running on my gps. BUT i am having a few issues:

1 - Power management is not right. when i turn it on, it goes into sleep mode when plugged in. i found a post to delete the power settings in the applicationSettings.xml and that worked but i would like it to auto power down when i turn my car off if possible.

EDIT: Just got it to work. i used the power settings from my 7.3 version and it works so far. Just was now wondering how to change the countdown timer from 30 sec to something less like 10. any ideas?

2 - Map / POI not perfect. im having an issue with the POI's on route being slightly off from where they really are. im also seeing that the map is not being displayed correctly on my screen. i wonder if any of the nfs or poi files have to do with this. if so, anyone have a good set of them i can use along with the latest Q3 2009 maps?

3 - Slugish performance. Compared to the older version, 7.3, that i was using, the map moves slower which is kind of annoying. i wonder if this has anything to do with the auto zoom feature. i tried playing with the zoom settings but it almost seems like they dont take into effect when i change it. any ideas on this?

any help on these 3 issues would be great! thanks. :)




Top
 Offline Profile  
 
 [ 221 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Next

All times are UTC


Search for:


All content © 2006-2011 Mobilism. Contact us | Privacy policy | Terms & conditions | Copyright policy
Powered by ServerBlast and phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group