Feedback or requests for help with the site.
Oct 23rd, 2007, 1:14 pm
articles.php ?????????????????????????????
Oct 23rd, 2007, 1:14 pm

ppc 2005
Oct 23rd, 2007, 9:39 pm
I don't know if somebody has the same feeling. A feeling, becauase i have not an example, but I thing that there are some post and replys lost.
Oct 23rd, 2007, 9:39 pm
Last edited by timothy on Oct 24th, 2007, 8:25 am, edited 1 time in total.

timothy, 27/11/2006 - 16/08/2010
Oct 24th, 2007, 5:38 am
It's called autoprune, and it removes topics that noone looks at or replies to in a certain time period.
Oct 24th, 2007, 5:38 am
Oct 24th, 2007, 8:26 am
sdawson wrote:It's called autoprune, and it removes topics that noone looks at or replies to in a certain time period.


Ahh, now i understand. :)
Oct 24th, 2007, 8:26 am

timothy, 27/11/2006 - 16/08/2010
Oct 25th, 2007, 1:19 am
timothy185 wrote:
sdawson wrote:It's called autoprune, and it removes topics that noone looks at or replies to in a certain time period.


Ahh, now i understand. :)

It only exists for fulfilled/paid requests, so no important posts are ever deleted by the pruning.
Oct 25th, 2007, 1:19 am

Support developers.
Oct 25th, 2007, 8:46 am
lifehacker wrote:
timothy185 wrote:
sdawson wrote:It's called autoprune, and it removes topics that noone looks at or replies to in a certain time period.


Ahh, now i understand. :)

It only exists for fulfilled/paid requests, so no important posts are ever deleted by the pruning.


Thank you, lifehacker. I thought that some post are deleted, but perhaps it was only in my fantasty. After a work day of 13 hours it could happen. :(
Oct 25th, 2007, 8:46 am

timothy, 27/11/2006 - 16/08/2010
Nov 6th, 2007, 4:04 pm
When you will edit a post the last line "Last edited by ... " will no more longer updated :(
Nov 6th, 2007, 4:04 pm

timothy, 27/11/2006 - 16/08/2010
Nov 11th, 2007, 11:37 am
guy does anyone experience slow........browsing this few day.....

or i need to configure my IE7.....
Nov 11th, 2007, 11:37 am
Nov 12th, 2007, 5:40 am
artful wrote:guy does anyone experience slow........browsing this few day.....

or i need to configure my IE7.....

As per the first post, can you please advise time, users online etc.

Thanks,
sdawson.
Nov 12th, 2007, 5:40 am
Nov 12th, 2007, 7:08 am
@sdawson
it seen this morning look fine for me.....just yesterday look slow to me....cuz on other site had no probelm...

thanks
Nov 12th, 2007, 7:08 am
Jan 31st, 2008, 8:01 pm
I've sent 2 PMs to andree and both PMs just sitting in my outbox for an hour. Looks like I did something wrong, but what? :?
Jan 31st, 2008, 8:01 pm

AtlasAxim
Jan 31st, 2008, 8:27 pm
AtlasAxim wrote:I've sent 2 PMs to andree and both PMs just sitting in my outbox for an hour. Looks like I did something wrong ....

No, you didn't. PMs stay in the outbox as long as they aren't read by the recipient.
Jan 31st, 2008, 8:27 pm

monkey12
Jan 31st, 2008, 8:37 pm
Thank you, monkey12!
Jan 31st, 2008, 8:37 pm

AtlasAxim