Feedback or requests for help with the site.
Nov 26th, 2006, 7:51 pm
I love the opera browser but unfortunately the index page of PPC is all messed up with Opera 9.01 (desktop version)... and hence I am forced to use ahhhhhhh Internet Explorer... I am commiting blasphemy... would be nice if I didn't have to ;-)

Rgds,

Jinu Johnson
Nov 26th, 2006, 7:51 pm
Nov 26th, 2006, 7:54 pm
Adding the following to the content blocker solves all of my problems. v9.02

Code: Select all*/SoftBlue/images/border_5.gif


Otherwise I get this...
Image
Nov 26th, 2006, 7:54 pm
Nov 26th, 2006, 8:02 pm
Disk4mat & injinuity, remove it from your pop-up blocker and try now.

EDIT: other fixes I just did- removed the annoying lines that sometimes come out on the right side in viewforum, the empty space at the bottom of PPC Warez in the index, viewforum and viewtopic, annoying continuation of blue color near the banner after the end line. (Im bad at explaining, so just look and you will notice the difference). :D
Nov 26th, 2006, 8:02 pm
Last edited by lifehacker on Nov 26th, 2006, 8:07 pm, edited 1 time in total.
Nov 26th, 2006, 8:06 pm
@ disk4mat.... absolutely brilliant.. your hack works.. thanks bro..

Rgds,

Jinu Johnson
Nov 26th, 2006, 8:06 pm
Nov 26th, 2006, 8:11 pm
injinuity wrote:@ disk4mat.... absolutely brilliant.. your hack works.. thanks bro..

Rgds,

Jinu Johnson

Check if I fixed the problem (remove the block for now).
Nov 26th, 2006, 8:11 pm
Nov 26th, 2006, 8:14 pm
LH. That seems to have solved the problem. Opera has other issues rendering tables and cells. But the site is useable. See image below.

Image

Otherwise like I said. It works great now. Thanks!
Nov 26th, 2006, 8:14 pm
Nov 26th, 2006, 8:25 pm
What you're seeing in the last image you made is not just opera. Firefox and IE have the same problem. Im looking for whats causing it right now.
Nov 26th, 2006, 8:25 pm