The graphic novels loved by children and adults alike
Nov 5th, 2019, 9:01 pm
Assassin's Creed Conspiracies (1-2) by Jean-Baptiste Hostache
Requirements: CBR Reader | 57.3 MB
Overview: Jean-Baptiste Hostache is a Paris-based comic artist, animator and freelance visual developer. Born in Rouen, he began his career working for animation studios like Neomis, Xilam and SIP in 2005. His first comic was the cyberpunk series 'Clockwerx', that he made in cooperation with writers Jason Henderson and Tony Salvaggio for Les Humanoïdes Associés in 2008 and 2009.
Genre: Strips & Graphic novels | Comics

Image Image

Assassin's creed conspiracies 01. die glocke
Europa, Tweede Wereldoorlog. Tijdens de bloedstollende wedloop om als eerste een atoombom te ontwikkelen, treed Eddie Grom toe tot het broederschap van de Assassijnen. Hij slaagt erin om te infiltreren bij de aartsvijand, de Tempeliers. Lukt het hem om hun plannen voor het creëren van een massavernietigingswapen te verijdelen?

Assassin's creed conspiracies 02. het rainbow project
Europa, Tweede Wereldoorlog. Tijdens de bloedstollende wedloop om als eerste een atoombom te ontwikkelen, treedt Eddie Grom toe tot het broederschap van de Assassijnen. Hij slaagt erin om te infiltreren bij de aartsvijand, de Tempeliers. Lukt het hem om hun plannen voor het creëren van een massavernietigingswapen te verijdelen?

Download Instructions:
https://dropapk.to/gtygzne23tp5
http://filebonus.net/8v5wzhbw8a0m
Nov 5th, 2019, 9:01 pm

For dead links, please send me a PM.
Click the THANKS button if you like my releases.
Looking for Dutch books? Type DUT in the search bar.
Online