Feb 7th, 2009, 3:06 am
TomTom Safety Cameras and School Zones for Australia - March 2010
Requirements: TomTom5/6/7 PDA / PNA
Overview: March 2010 updates for Red Light, Speed, Traffic and School Zones for QLD and NSW, includes icons and ogg files.

Image

More Information:
Code: Select allhttp://www.tomtom.com/plus/service.php?ID=8&Lid=8

Download Instructions:
http://rapidshare.com/files/369081210/T ... _Mar10.rar
Feb 7th, 2009, 3:06 am
Last edited by bellicose on Mar 28th, 2010, 10:22 am, edited 11 times in total.
Feb 7th, 2009, 11:28 am
Thanks for that, bellicose been looking for updates for ages.
Feb 7th, 2009, 11:28 am
Feb 11th, 2009, 10:27 pm
Nice release, 5 WRZ$ Reward. Category: tomtom speedcams
Feb 11th, 2009, 10:27 pm
Feb 14th, 2009, 4:25 am
Hey guys just wondering what file on your PDA you put this in? do you extract the file and put it were your maps are or just leave it compressed?
Feb 14th, 2009, 4:25 am
Feb 14th, 2009, 12:14 pm
is the install as simple as copying into my map directory?
Feb 14th, 2009, 12:14 pm
Feb 15th, 2009, 3:29 am
I am also wondering how to install, i have just plaved them in the storage card unzipped and this doesnt work.
Feb 15th, 2009, 3:29 am
Feb 15th, 2009, 8:27 pm
put all the files in your australia map folder
Feb 15th, 2009, 8:27 pm
Apr 10th, 2009, 11:46 pm
looking for this!! Thanks Mate!
Apr 10th, 2009, 11:46 pm

-
Patience is not passive, it's concentrated strength (Bruce Lee).
May 18th, 2009, 11:15 am
Very much appreciated Bellicose.
May 18th, 2009, 11:15 am
May 31st, 2009, 6:00 am
i copied the files into the folder Australia_V815_2059 and so far the points are shwon on the map but the icons are not working. every item get a red block instead of the bmp file.

i tried te rename the file, removen _X2 but still no icons.

its is running on tomtom 7 on my HTC diamond
May 31st, 2009, 6:00 am
May 31st, 2009, 11:07 am
bas_vdl wrote:i copied the files into the folder Australia_V815_2059 and so far the points are shwon on the map but the icons are not working. every item get a red block instead of the bmp file.

i tried te rename the file, removen _X2 but still no icons.

its is running on tomtom 7 on my HTC diamond


I am also running TT7 and had the same problem, did what you have done, but I also reduce the image size from 44x44 to 22x22, then it works.
May 31st, 2009, 11:07 am
Jun 26th, 2009, 6:18 am
Just wondering what is in the Speed_Red_Camera.OV2?
Jun 26th, 2009, 6:18 am