Oct 3rd, 2010, 9:47 am
tajasno wrote:Hi..I have one HTC TYTN. As you know it have extern GPS.
Do you can inform me whic version it is better for work well ?
I woul like to have Europe ...anf if possible one link only..
Thanks :-)
Tajasno


guess you're confusing the issue. If you want to have "Europe" you need to look for maps. One link only I guess you need a torrent.
Oct 3rd, 2010, 9:47 am
Last edited by uran235 on Oct 5th, 2010, 8:06 pm, edited 2 times in total.

WVGA - 800x480
WQVGA - 400x240
VGA - 640x480
QVGA - 320x240
Oct 4th, 2010, 9:20 am
fred4358 wrote:wondering if any one would be kind enough to tell me is there any way to SIMPLY install this on my oem htc tp2 (sprint)? I see 123 pages of shorthand instructions that arent necessarilly for my phone< I would appreciate if any1 with a htc tp2 that got this to work could tell me if it was difficult to do


Try * HERE *


It is a basic set of instructions. Just go through it step by step.
Oct 4th, 2010, 9:20 am
Oct 14th, 2010, 1:35 pm
Currently running (try to run) TomTom on a WINCE device (unlocked Nextar) and i'm wondering if anyone has a solution to make the task bar go away when I run the application?
Oct 14th, 2010, 1:35 pm
Oct 14th, 2010, 1:42 pm
thevoice wrote:Currently running (try to run) TomTom on a WINCE device (unlocked Nextar) and i'm wondering if anyone has a solution to make the task bar go away when I run the application?



Try closing down any other apps you may have running in the background. This worked for me.
Oct 14th, 2010, 1:42 pm
Online
Oct 30th, 2010, 11:25 am
Hi, :)
The have installed in Acer d140 with WinCe V4.2 the TomTom v. 7.910 and the map italia v. 815.2024 and it works well enough, some small problem there is alone that if someone can resolve me I thank it.
When starting the TT7 for a destination, after few minutes appears a window backgraund debug: "key offset is 2"; "key offset is 3" and so on.
Thanks
Oct 30th, 2010, 11:25 am
Last edited by alpha45 on Oct 31st, 2010, 11:00 am, edited 2 times in total.
Nov 2nd, 2010, 6:17 pm
great soft
Nov 2nd, 2010, 6:17 pm
Nov 10th, 2010, 12:31 pm
How do i install maps?
Could i get a small tutorial of how to install this?
Thank you.

What i did is:
- Installed TomTom on device (using a SE X1)
- Opened it, (it says: no map found)
- Cracked map, navigated to folder "Navigator" on phone
- Created a folder, renamed it "map"
- In there, i put the folder "Scandinavien 835.2421"
- Open tomtom again. but it still says no map found :(?
Nov 10th, 2010, 12:31 pm
Nov 10th, 2010, 12:48 pm
xabdullahx wrote:How do i install maps?
Could i get a small tutorial of how to install this?
Thank you.

What i did is:
- Installed TomTom on device (using a SE X1)
- Opened it, (it says: no map found)
- Cracked map, navigated to folder "Navigator" on phone
- Created a folder, renamed it "map"
- In there, i put the folder "Scandinavien 835.2421"
- Open tomtom again. but it still says no map found :(?


You put the folder "Scandinavien 835.2421" in the root of the storage card and not in a sub-folder called map.

As for basic instructions - * HERE *
Nov 10th, 2010, 12:48 pm
Jan 11th, 2011, 2:02 am
can tt7 work with the map named china_6 or china_730_18?thanks.
Jan 11th, 2011, 2:02 am
Jan 11th, 2011, 12:29 pm
shenchang wrote:can tt7 work with the map named china_6 or china_730_18?thanks.



No, all the TT China maps, that I've looked at (including 860, 855, etc) are all PNA - they work on TT machines and not PDAs.
Jan 11th, 2011, 12:29 pm
Jan 13th, 2011, 5:08 am
someonecool wrote:Any one know of any type of fix for the lag problems on a Touch PRO 2, I have tried the reg fixes, GPSdriver, disabling POI, about anything I have seen on XDA or PPCgeeks. Still no matter what I do, TomTom 7+ will lag about 2-3 seconds behind... I even unlocked my phone just to try a new radio to see if that would "HELP"...

Worked 100% fine on a old phone (titan) that didn't even support GPS but, get a phone that is GPS enabled, and it has nothing but problems...


Don't know if it's the chip set in the TP2, but I still have my vogue in the car with tomtom 6.x on it because my TP2 p!sses me off so much with it's lag.
I've tried my old 6.x intall and new 7.x installs, I have crazy lag on all.

Use Google maps!
Just sucks when you are roaming, cost me $47 in data for 1 day using g-maps in Toronto.
Jan 13th, 2011, 5:08 am

Image
Jan 13th, 2011, 10:48 am
I had the HTC Diamond and the onlylag was due to the showing of POI on the display (speed-camera warnings still popped up).

Have you tried different versions of TT7?
Is TT7 installed on the phone or on the SD Card?

What ROM & RADIO is the TP2 using?
Jan 13th, 2011, 10:48 am
Feb 2nd, 2011, 5:42 pm
Thanks in a million man! And for sorting out. you did a great work on it :)
Feb 2nd, 2011, 5:42 pm
Feb 5th, 2011, 7:33 am
Hi guys,
I would be happy to hear any ideas how to get it works. I have unlocked navigon 7200 (7310) with MioPocket and WinCE5 in it. I cannot install any TomTom version on it. I have got all problems mentioned on the forum: No memory enough; no maps found; your device is not matched; freezing after sound select…
But the main problem is: my .bif file doesn’t have DeviceID . So I cannot unlock map. It shows only signs **********. It’s like a hidden password and no any UniqueID at all. The keygen doesn’t accept this DeviceID code, and the map is not opened. I tried WinCE emulator with the same soft and was able to emulate TomTom working with no GPS signal, of course. It means that I do everything correct. So, how to get good DeviceID or put some fake manually. Or what I can to do? Is Navigon 7200 with MioPocket has something special to stop TomTom working? I cannot believe in it. Thank you, people.
Feb 5th, 2011, 7:33 am
Feb 7th, 2011, 11:38 am
Mo_S2 wrote:Hi guys,
I would be happy to hear any ideas how to get it works. I have unlocked navigon 7200 (7310) with MioPocket and WinCE5 in it. I cannot install any TomTom version on it. I have got all problems mentioned on the forum: No memory enough; no maps found; your device is not matched; freezing after sound select…
But the main problem is: my .bif file doesn’t have DeviceID . So I cannot unlock map. It shows only signs **********. It’s like a hidden password and no any UniqueID at all. The keygen doesn’t accept this DeviceID code, and the map is not opened. I tried WinCE emulator with the same soft and was able to emulate TomTom working with no GPS signal, of course. It means that I do everything correct. So, how to get good DeviceID or put some fake manually. Or what I can to do? Is Navigon 7200 with MioPocket has something special to stop TomTom working? I cannot believe in it. Thank you, people.


Maybe you should try * HERE *
Feb 7th, 2011, 11:38 am