Chick lit, historical, contemporary, fantasy, time-travel, paranormal romance
Apr 20th, 2019, 9:33 pm
De Mister by E.L. James
Requirements: ePUB Reader | 1.2 MB
Overview: Londen, 2019. Het leven is Maxim Trevelyan goed afgegaan. Dankzij zijn looks, goede connecties en geld heeft hij nooit hoeven werken en slaapt hij zelden alleen. Maar zijn leven staat op zijn kop wanneer zijn familie wordt getroffen door een tragedie en hij de adellijke titel, het vermogen en de landgoederen van zijn familie erft - inclusief alle bijkomende verantwoordelijkheden. Maxim is hier niet op voorbereid en worstelt met zijn nieuwe rol.
Uiteindelijk blijkt zijn grootste uitdaging de lustgevoelens die hij koestert voor een raadselachtige jonge vrouw die onlangs in Engeland is aangekomen en niet veel meer bezit dan een ingewikkeld en gevaarlijk verleden. Gesloten, beeldschoon en muzikaal getalenteerd; Maxims hunkering naar deze verleidelijke, mysterieuze vrouw groeit uit tot een passie die hij niet herkent en niet durft te benoemen. Wie is Alessia Demachi eigenlijk?
Kan Maxim haar beschermen tegen het kwaad dat haar bedreigt? En wat als zij erachter komt dat hij geheimen voor haar verborgen houdt? Van hartje Londen via het wilde, landelijke Cornwall naar de gure, dreigende schoonheid van het oosten van Europa.

De Mister is een achtbaan van gevaar en verlangen die je tot aan de allerlaatste pagina naar adem doet happen.
Genre: Romance

Image

Download Instructions:
https://uploadproper.net/wr76a1ujmj7w
http://filebonus.com/pl5ggl7ddeth
https://dropapk.com/n65z9q8otw5z
Apr 20th, 2019, 9:33 pm

If all links of my releases are dead, please send me a PM.
Please click the THANKS button if you like my releases.
If you are looking for Dutch books, type DUT in the search bar.