The graphic novels loved by children and adults alike
Nov 5th, 2019, 8:39 pm
Batman: The Dark Prince Charming (1&2) by Enrico Marini
Requirements: CBR Reader | 153.7 Mb
Overview: Enrico Marini is een Italiaanse stripkunstenaar. Zijn werken omvatten Gipsy met schrijver Thierry Smolderen en Le Scorpion met schrijver Stephen Desberg.
Genre: Strips & Graphic novels | Comics

Image Image

Batman 01. the dark prince charming deel 1/2
The Joker heeft een meisje gekidnapt. Batman duikt in de donkerste krochten van Gotham City om de verdwijning op te lossen. Het wordt een race tegen de tijd om haar op te sporen. De spanning is te snijden want zowel voor Batman als zijn eeuwige vijand The Joker lijkt het een hoogstpersoonlijke zaak te worden... Welke geheime band delen ze met het mysterieuze meisje?

Batman 02. the dark prince charming deel 2/2
Batman speurt wanhopig de straten van Gotham City af om een spoor te vinden van de kleine Alina, zijn vermeende dochter. Die is ontvoerd door zijn aartsvijand de Joker. Maar de psychopathische clown solt met de vleermuisman: hij heeft het gemunt op Bruce Wayne die de sleutel heeft om zijn probleem op te lossen. Bovendien is de Joker tot alles bereid om aan de grillen van zijn geliefde Harley Quinn te voldoen. Zelfs als hij daarvoor het leven van een klein meisje moet opofferen.

Download Instructions:
https://dropapk.to/ci5ni20dec6q
http://filebonus.net/ftfkg4m2a9g8
Nov 5th, 2019, 8:39 pm

For dead links, please send me a PM.
Click the THANKS button if you like my releases.
Looking for Dutch books? Type DUT in the search bar.

Image