The graphic novels loved by children and adults alike
Dec 7th, 2019, 10:21 pm
Belle en het Beest Volume 1 & 2 by Maxe L'Hermenier
Requirements: CBR Reader | 115.6 MB
Overview: Geschommeld door de jaren 1990, ontdekte Maxe de negende kunst uit zijn vroegste jeugd. Het was veel later dat hij besloot zijn eerste teksten te schrijven. Hij krijgt dan snel de gelegenheid om ze te publiceren. Voor hem is het de openbaring! Er is geen twijfel dat hij zijn werk wil doen!
Genre: Comics

Image Image

Zielenrijger (La Belle et la Bête #1)
Uit liefde voor de roos is een tuinman de dienaar van duizend doornen …
De mooie Belle woont bescheiden met haar twee stiefzussen en haar vader, een rijke koopman in een kleine havenstad. Wanneer ze de onredelijke wensen van haar narcistische en jaloerse zussen niet moet inwilligen zit Belle met haar neus in de boeken. Op een dag wordt het rustige leventje in het stadje verstoord wanneer een vliegend schip aanmonstert. Gehoornde demonen dalen af om de verdorven zielen van de dorpelingen te oogsten. In ruil voor het leven van haar vader biedt Belle zichzelf aan als gijzelaar van de scheepskapitein.
Dit beest is een man in de ban van een verschrikkelijke vloek.
Wat is zijn geheim?

Evenbeeld (La Belle et la Bête #2)
Over mij doen er allerlei geruchten de ronde. In de loop der tijden vertelde menigeen mijn verhaal door en zo werd het een... sprookje. Een... legende. Een verhaal over het angstaanjagende beest dat de liefde niet kon weerstaan. Wat volgt is hetgeen er echt gebeurd is.
Aldus sprak Het Beest.

Download Instructions:
https://dropapk.to/5n4txffyc7a2
http://filebonus.net/llnql2loqzb2
Dec 7th, 2019, 10:21 pm

For dead links, please send me a PM.
Click the THANKS button if you like my releases.
Looking for Dutch books? Type DUT in the search bar.

Image